Meva Cistella

No teniu articles a la cistella de la compra.

Bienvenido! Benvingut!


Serveis al client i condicions generals

SERVEIS AL CLIENT

CONDICIONS GENERALS

SERVEIS AL CLIENT
Atenció al client
El telèfon d’atenció al client és 637 419 508, els nostres gestors comercials els atendran amb molt de gust i l’ajudaran en els seus dubtes i consultes.
El telèfon d’atenció al client té el següent horari: de 9.00 a 12.00 els dies laborables.
Comandes
Per realitzar una comanda la pot fer a través d’aquesta mateixa pàgina:
www.joguinesdefusta.com
Per a més informació sobre el pagament, el transport, etc. cal veure les condicions generals.
Devolució
Si desitja realitzar una devolució de compra s’ha de posar en contacte amb:
Atenció al client : 637 419 508
e-mail: clients arroba joguinesdefusta.com
Per a més informació sobre el pagament, el transport, etc. cal veure les condicions generals.
CONDICIONS GENERALS
Informació
Totes les compres que es facin a la botiga virtual de joguinesdefusta.com estan subjectes a les condicions generals exposades en aquest document.
Les vendes són a distància i estan regulades per la legislació espanyola vigent en la matèria.
joguinesdefusta.com és el nom comercial de la societat:
JOCS I JOGUINES DE FUSTA,S.L.U.
C/ De les roques nº 6
L' ARBOÇAR (Avinyonet del Penedès)
c.p.08793

NIF B64949399
Inscrita el registre mercantil de Barcelona, Volum 40760, foli 154, full b 374157,inscripció 1.
Sistema de pagament
El pagament serà en targeta de crèdit, el pas de pagament és proporcionat per CAIXA CATALUNYA amb un estricte control i seguretat. Joguinesdefusta.com no es fa responsable de la confidencialitat i seguretat de la informació i dades proporcionades pel mateix client en el pagament electrònic de les seves compres mitjançant les targetes de crèdit, donat que tota aquesta informació no es troba exclusivament sota el nostre control.
Termini de lliurament
El lliurament de les seves compres es farà en el domicili que vostè ens indiqui en el moment de fer la compra. El termini de lliurament en productes en estoc són els següents.
Transport – Espanya peninsular i Illes Balears : El lliurament es realitzarà en el plaç de 1 a 2 dies (laborables) des de que la comanda surt dels nostre magatzems.
La despesa del transport és en funció del pes de la compra. Si aquesta supera l’import de 200 Eur. Joguinesdefusta.com es farà càrrec de les despeses d’enviament.
Servei post-venda i devolucions
Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la comanda, té un plaç de 7 dies laborables, a comptar des del dia de lliurament de la comanda per retornar-ho (segons l’art. 44 de la llei 7/1996, de 15 de gener d’ordenació de comerç minorista modificada per al lei 47/2002 de 19 de desembre).
Si vol realitzar una devolució, el producte ha d’estar en perfectes condicions i amb el seu embalatge original (no s’acceptaran devolucions que no portin el seu embalatge original) així com tota la documentació del producte. Si compleix tots aquest requisits pot enviar un e-mail a clients arroba joguinesdefusta.com o trucar al telèfon d’atenció al client 637 419 508 per que poguem autoritzar i tramitar la devolució, i se li donarà les indicacions per procedir a la devolució. Sense autorització el producte no serà acceptat i es retornarà al seu origen.
Una vegada rebuda la mercaderia als nostres magatzems es comprovarà que les seves indicacions són correctes. Joguinesdefusta.com admetrà la devolució del producte i es procedirà al retorn de l’import abonat dels productes retornats al nº de compte que vostè ens indiqui prèviament per escrit al e-mail. clients arroba joguinesdefusta.com
Si ha rebut un producte defectuós igualment haurà de posar-se en contacte al telèfon d’atenció al client 637 419 508 i se li enviarà un nou article en Servei urgent, i se li recollirà l’article defectuós, (en cas de no tenir el producte en estoc, se li enviarà tan aviat sigui possible). El producte que ens retorni ha d’estar en el seu embalatge original i amb tota la seva documentació.
Per realitzar un canvi d’article ha de contactar al telèfon d’atenció al client 637 419 508 i notificar quins articles desitja canviar i el motiu.
Si l’import per la diferència fos a favor seu, se li faria un ingrés o transferència a la compta indicada per vostè.
En tots els casos si la devolució o canvi és conseqüència d’un error en la preparació de la comanda pel nostre Servei de venda totes les despeses d’enviament seran a càrrec de joguinesdefusta.com. En cas contrari el ports aniran a càrrec del comprador. En el cas que el producte ens arrivi amb l’embalatge defectuós l’ import del reembalatge l’haurà d’assumir el comprador.
Protecció de dades
En compliment de l’establert en la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal joguinesdefusta.com informa als seus clients que quan ens facilitin les seves dades personals seran incloses en un fitxer automatitzat de caràcter personal.
Les dades que li sol·licitem són necessàries per facilitar la tramitació i gestionar les comandes i enviaments.
Joguinesdefusta.com garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades i es compromet al compliment de guardar i adoptar mesures per la seguretat de les seves dades.
Els clients de joguinesdefusta.com podran en tot moment exercir el dret de rectificació i cancel·lació comunicant-ho per escrit a la nostra direcció de e-mail clients arroba joguinesdefusta.com
Legislació i jurisdicció
Les condicions generals presents s’interpreten en conformitat a la legislació vigent a Espanya en matèria que s’aplicarà subsidiàriament en tot allò que s’ha previst en les mateixes (bàsicament llei 34/2002 de 11 de juliol de serveis de la informació i comerç electrònic, llei de protecció de dades 15/1999 de 13 de desembre i la llei de venda a distància).
Per qualsevol diferència, litigi o malentès que pugui sorgir en el compliment o interpretació d’aquests acords les parts es sotmeten en el que sigui necessari als jutjats i tribunals de l’estat espanyol segons la normativa vigent.